Kreativum byter logotyp och grafiskt utseende

Kreativum byter logotyp och grafisk identitet

Vad tänker du på när du tänker på Kreativum?

Frågar du oss som jobbar här tänker vi på kunskap, nyfikenhet och glädje. Det är det vi vill förmedla till alla som besöker oss. Vi vill att du ska få uppleva en känsla av “wow!”, “aha!” och “jahaaa!” när du besöker oss.

Nytt visuellt utseende

För att förmedla den här känslan har vi ändrat vårt visuella utseende med ny logotyp, nya färger och nya former. Den nya logotypen är en hyllning till Kreativums historiska byggnad med dess karaktäristiska tak. Vi har inspirerats av det som är grunden i vårt uppdrag – att stimulera intresse för teknik, naturvetenskap, matematik, innovation, hållbarhet och entreprenörskap.

Upplev dig till kunskap tillsammans med oss på Kreativum!

Så här ser nya logotypen ut!