Vi söker ny VD

Kreativum har stängt till sportlovet!

Kreativum har stängt till sportlovet!

Kreativum har stängt mellan 10 januari och 18 februari. Öppnar igen lördagen den 19 februari 2022.

Vilken fantastisk tid vi har haft med vår utställning Dinosaurier – det stora äventyret! Den 1 maj 2021 öppnade vi portarna för utställningen som var startskottet i Kreativums satsning framåt och den 9 januari 2022 var sista dagen vi hade öppet.

Vi vill passa på och tacka alla som har besökt oss och som varit ansvarsfulla och visat respekt för varandra – det är ni som får vår puls att vibrera! Vi ser fram emot att träffas snart igen. Tillsammans upptäcker vi och väcker nyfikenheten inom oss!

Nu håller Kreativum stängt för att ta nästa steg i vår utveckling! Mycket kommer att hända den närmaste tiden och vi ser fram emot att öppna dörrarna igen lördagen den 19 februari. Det blir en permanent utställning som successivt kommer att utvecklas och byggas på under året. Vi återkommer med mer information snart, så håll utkik!