Kreativums reception

Ändrade öppettider

Stänger på söndagar

Från 25 april 2022 stänger vi på söndagar. Söndagar är den dag då vi har minst antal besökare. För att optimera upplevelsen för våra besökare fokuserar vi på att ha öppet fredagseftermiddagar och lördagar. Vi vill att våra besökare ska få den ultimata upplevelsen när de är hos oss.

Vi har alltid öppet under skollov när många besökare är lediga. Det gäller sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov och andra större helger då vi har vi öppet. Under loven har vi öppet alla dagar, även söndagar. Våra aktuella öppettider hittar du under öppettider.

Extra månad på årskort

Eftersom vi håller stängt på söndagar från 25 april förlänger vi tiden på våra årskort med en extra månad. Detta gäller för årskort som är köpta från 1 september 2021. Det gäller även årskort som köps från och med nu eller om du växlar upp entrén till årskort under hela 2022.

Förlängningen av årskorten sker automatiskt. Du behöver inte göra någonting, utan det fungerar direkt som det ska.