Det förtrollade korallrevet

Sverigepremiär ny film

Sverigepremiär för ny film!

Lördagen den 18 juni har vi Sverigepremiär för den animerade filmen The Enchanted Reef – Det förtrollade korallrevet. Filmen som är på svenska har en rekommenderad ålder från 6 år och uppåt.

Handling

När deras hem förstörs av en fisketrålare, tar sig tre modiga fiskar ut på ett uppdrag för att hitta ”det förtrollade korallrevet” – ett mytomspunnet undervattensparadis fritt från miljöförstöring…

Den lille havsabborren Shorty, hans smarta syster Indigo och den modiga sågfisken Jake stortrivs i sitt livliga och färgsprakande korallrev. Men så en dag från ingenstans kommer en enorm fisketrålare och förstör deras hem. Våra tre hjältar överlever på håret, men de tvingas lämna sitt förstörda hem bakom sig för att söka ett nytt ställe att bo på.

”Det förtrollade korallrevet” är en spännande och lustfylld resa för hela familjen som inte lämnar någon orörd. Uppdraget för vår trio att hitta ett nytt hem visar inte bara på havets skönhet och rikedom, utan också hur dessa hotas av mänsklig påverkan.

Berättelsen kombinerar både underhållande och lärande och visar hur viktigt det är att vi tar hand om våra hav.

Tid och plats

Aktuella tider för filmen hittar du här.
Plats: Kreativums domebiograf Kreanova

Förköp biljett

Förköp gärna biljett innan ditt besök för att vara garanterad plats. Det gör du genom att klicka på knappen Köp biljett.

Mer information

Läs mer om filmen och våra andra visningar.