Julkväll 2022

Julkväll på Kreativum

En julkväll med både wow, skratt och mys

Är ni ute efter den perfekta julavslutningen med kollegorna? Eller en magisk kväll tillsammans med era kunder för att avsluta ett bra år? På Kreativum ser vi till att våra gäster trivs och har det bra.

När mörkret faller och kylan tränger sig på öppnar Kreativum upp dörrarna till en värmande och mysig kväll med det lilla extra. Här får ni inte bara en unik smakupplevelse utan även samarbeta, skratta och ha roligt tillsammans.

Inte bara en julbuffé

På Kreativum vill vi att våra gäster ska få en helhetsupplevelse. Därför erbjuder vi under våra julkvällar inte bara en välsmakande julbuffé utan även en fascinerande stjärnvisning och en rolig julkamp. Allt för att ni ska få en intressant och supertrevlig kväll hos oss!

Välkommen att boka en kväll full med goda smaker, intryck och upplevelser!