Inbjudan till Nätverkslunch

Inbjudan till Nätverkslunch

Karlshamns kommuns näringslivsenhet bjuder in till Nätverkslunch på Kreativum i samband med Möjligheternas värld!

Välkommen på nätverkslunch den 13/1 2023, denna gång är vi en del i Möjligheternas Värld. Vi får här möjligheten att delta i genrepet inför veckan efter då Möjligheternas värld arrangeras i samarbete med Teknikcollege på Kreativum. Flera företag samverkar för att göra detta möjligt.

Under lunchen får du inspiration av representanter från företag och Teknikcollege samt elever som laddar för en vecka full av aktiviteter. Du får här möjlighet att träffa flera aktörer, ställa frågor och samtidigt få inspiration. Kom med för att testa och kolla in några av de olika stationerna, det blir både intressant och kul!

Evenemanget riktar sig till företagare och dig som representerar och är intresserad av samverkan skola och näringsliv.

Vi äter en kreativ lunch tillsammans (självkostnadspris).

Tid och plats

Kreativum i Karlshamn, 13 januari kl. 11.30 – 13.00

Anmälan senast 11 januari

Välkommen med din anmäl dig via länken nedan senast den 11 januari.

Frågor? Hör av dig till Fredrik Gummesson, Teknikcollege, e-post fredrik.gummesson@teknikcollege.se

Evenemanget arrangeras av Teknikcollege Sydost i samarbete med Kreativum och Näringslivsenheten i Karlshamns kommun och är en av de nätverksluncher som Näringslivsenheten arrangerar tillsammans med Företagarna Karlshamn och Svenskt Näringsliv.