Tillsammansdag Södra

Fyra fullspäckade dagar med medarbetarna i fokus

Fyra fullspäckade dagar med medarbetarna i fokus

I veckan avslutade Södra i Mörrum sin årliga konferensserie Tillsammansdagar på Kreativum. Tillsammansdagarna har genomförts under fyra tillfällen under april och maj, där varje medarbetare har fått spendera en heldag hos oss på Kreativum.

Med det gedigna program som Södra tagit fram för dessa dagar, där viktiga teman och information har blandats med inspiration och övningar, vill vi på Kreativum tacka för härliga dagar med god stämning, stort engagemang och positiv energi.

Under en av aktiviteterna fick Kreativum bidra med en kreativ övning i problemlösning.

”Det var fantastiskt kul att få se alla innovativa lösningar under denna roliga samarbetsövning”

säger Ninni Gerling på Kreativum.
Boka din nästa konferens på Kreativum!

Kontakta oss på bokning@kreativum.se.