2 november, 2020

Beställ årets julkalender

Beställ årets julkalender från Kreativum

Julkalender med lek, lärande och glädje
Förra årets succé är tillbaka – Kreativums spännande julkalendrar. Från vår kluriga och nyfikna butik på Kreativum har vi handplockat de presenter som i år hamnar i våra populära julkalendrar. I år erbjuder vi 3 olika julkalendrar där vi har valt ut massor av roliga, lärorika och unika presenter. Kalendrarna har olika innehåll och passar för olika åldrar.

Läs mer om våra 3 olika julkalendrar nedan.


Adventskalender 1 – Hemmalabbet

549 kronor styck

Vad sägs om att skapa ett helt eget labb – fast hemma? I julkalendern Hemmalabbet har vi plockat ihop ett fantastiskt kit med riktiga instrument och redskap som varje kemist behöver i sitt laboratorium. Mellan 1-24 december öppnar den upptäcksglada kemisten paket innehållande utrustning som behövs för alla kommande spännande experiment i hemmet. Kalendern innehåller bägare och e-kolvar i glas, pipetter, handskar, armskydd, experimentrör, flaskor, mått, mätglas och recept på experiment. Allt för hemmalabbet! Recepten innehåller ingredienser som ofta finns i skafferiet.

Snittpris per paket: 23 kronor/styck
Rekommenderad ålder: 5-12 år

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret Beställ din julkalender här!

Julkalender Hemmalabbet

Innehåll i Hemmalabbet


Adventskalender 2 – Lilla Kluringen

649 kronor styck

Lilla Kluringen innehåller 24 paket, med ett snittpris på 27 kr/paket. Kalendern passar för barn från cirka 6 år. Lilla Kluringen är fullproppad med saker som uppmanar till lärande och lek, både på egen hand och tillsammans med andra. Vi har valt ut några enklare spel som passar för yngre barn, produkter där barnet får testa på balans, hastighet och syn, spännande och kluriga böcker med olika tema och byggsatser med medföljande verktyg där barnet får designa och bygga ihop alla delar.

Snittpris per paket: 27 kronor/paket
Rekommenderad ålder: Från 6 år

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret Beställ din julkalender här!

Julkalender Lilla Kluringen

Innehåll i Lilla Kluringen


Adventskalender 3 – Stora Kluringen

799 kronor styck

Stora Kluringen är julkalendern som hela familjen kan dela på – och upptäcka med tillsammans. I denna kalender satsar vi lite extra på spel som alla i familjen kan vara med på, pyssel som uppmanar till fokus, skratt och fingerfärdighet och häftigt 3D-pussel med många av djungelns djur. I paketen hittar du bland annat också byggsatser som ska designas och byggas ihop, knep & knåp med olika svårighetsgrad och en potatisklocka. En potatisklocka? Ja, en klocka som drivs av en potatis. Det blir garanterat ett roligt experiment att göra tillsammans.

Snittpris per paket: 33 kronor/styck
Rekommenderad ålder: För hela familjen.

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret Beställ din julkalender här!

Julkalender Stora Kluringen

Innehåll i Stora Kluringen


Vem slår in paketen?
Som standard är samtliga klappar i kalendern oinslagna, där du slår in alla klappar själv med det presentpapper du har hemma. Önskar du få klapparna inslagna, tillkommer en kostnad på 150 kronor. Då slår vi in klapparna i fint presentpapper och numrerar dem med juliga klistermärken 1-24 som gör det lätt att hitta dagens paket.

Julkalender

Bekräftelse av beställning
Efter att du fyllt i beställningsformuläret, får du inom 48 timmar en bekräftelse på din beställning till din mejladress samt instruktioner för var och när du hämtar din beställning. Var därför extra noggrann när du fyller i din mejladress.

Betalning
Du betalar din beställning när du hämtar den, antingen med Swish eller betalkort. Ej kontant. Vi återkommer med mer information om detta i bekräftelsemejlet.

Hämtning och leverans
Kalendrarna kan skickas per post mot en fraktavgift på 172 kronor (Postens XL-kartong inkl. frakt). Observera att vi EJ skickar Hemmalabbet.
Information om hämtning av kalender ges i bekräftelsemejlet som mejlas ut.

Beställa fler kalendrar?
Önskar du beställa fler kalendrar, får du fylla i formuläret igen. En julkalender per beställning.

Sista datum
Sista datum för beställning av julkalender är 27 november 2020.

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret Beställ din julkalender här!

* Med reservation för att någon specifik produkt kan sälja slut. Då ersätter vi den produkten med en likvärdig produkt.

Frågor? Kontakta butiksansvarig Gefran Erhayem, 0454-56 39 55

Fler aktuella nyheter