Julkalender

Beställ årets julkalender från Kreativum

Julkalender med lek, lärande och glädje

Förra årets succé är tillbaka – Kreativums spännande julkalender! Från vår kluriga och nyfikna butik på Kreativum har vi handplockat de presenter som i år hamnar i våra populära julkalendrar.

I år erbjuder vi tre olika julkalendrar där vi har valt ut massor av roliga, lärorika och unika presenter. Kalendrarna har olika innehåll och passar för olika åldrar. Det unika med våra julkalendrar är att vi köper in unika produkter, som endast går att köpa när du köper en julkalender.

Klicka på länkarna nedan för mer information om våra tre julkalendrar.

Hur paketeras julklapparna?

Alla julklappar läggs i en snygg gympapåse med Kreativums logga. Helt enkelt ett perfekt gömställe att ha julklapparna på, tills du är redo att själv slå in dem hemma i lugn och ro.

Vem slår in paketen?

Som standard är samtliga klappar i kalendern oinslagna, där du slår in alla klappar själv med det presentpapper du har hemma. Önskar du få klapparna inslagna, tillkommer en kostnad på 200 kronor per kalender. Då slår vi in klapparna i fint presentpapper och skickar med fina klistermärken med siffror på.

Beställ julkalender

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret nedan.

Information om betalning, frakt och leverans finns att läsa nedan.


Bekräftelse av beställning

Välkommen att beställa din julkalender genom att fylla i formuläret. Efter att du fyllt i detta formulär, får du inom 48 timmar en bekräftelse på din beställning till din mejladress. Denna bekräftelse är ett kvitto på att vi mottagit din beställning och kommer skicka den, så snart du betalat. Var därför extra noggrann när du fyller i din mejladress.

Betalning och leverans av beställning

I din bekräftelse finns instruktioner om hur du betalar din beställning samt hur du tar emot din beställningen, antingen att du hämtar beställningen på Kreativum, alternativt att vi skickar den mot en fraktkostnad.

Betala på Kreativum

Om du valt att hämta din beställning på Kreativum, betalar du din beställning på plats på Kreativum när du hämtar din beställning. Du kan betala antingen via Swish, betalkort, Kreativums presentkort eller Karlshamns centrumförenings presentkort (vi tar ej emot kontant betalning).

Betalning om beställningen ska skickas

Om du valt att få din beställning skickad, betalar du din beställningen antingen via Swish eller bankgiro. Dessa betalningsuppgifter får du vid bekräftelsen. Vi skickar din beställning så snart du betalat din beställning.

Fraktkostnad och villkor

Vill du att vi skickar din beställning, skickas kalendern i en Postnord XL-kartong för att alla produkter ska rymmas i samma paket (en beställning per kartong). Fraktkostnad per beställning är 220 kronor/julkalender.

För att Postnord, med lite marginal, ska hinna skicka beställning till ditt närmsta ombud, behöver vi ha din betalning senast 5 dagar innan du önskar få din beställning till ditt närmsta ombud.


Sista beställningsdag

Beställning som hämtas på Kreativum
  • Sista datum för beställning av julkalender vid upphämtning på Kreativum, är onsdag 1 december.

Beställning som skickas via Postnord
  • Sista datum för beställning av julkalender som ska skickas via Portnord, är måndag 22 november.


Frågor?

Undrar du över något? Kontakta butiksansvarig Gefran Erhayem, 0454 – 56 39 55.

Beställa fler kalendrar?

Önskar du beställa fler kalendrar, får du fylla i formuläret igen. En julkalender per beställning.

Med reservation för att någon specifik produkt kan ta slut. Då ersätter vi den produkten med en likvärdig produkt från vår butik, som är minst lika rolig och lärorik. Med reservation att någon eller flera av våra julkalendrar kan sälja slut.