Cafépersonal

Cafépersonal

När våra besökare vill ta en paus och fylla på med ny energi kommer de till dig i caféet. 

Som cafépersonal ger du våra besökare den bästa servicen när de vill njuta av en stund i vår fantastiska cafémiljö. Vi söker dig som är över 18 år och som har erfarenhet av att arbeta i kök eller café.

Som person är du glad och positiv och möter gärna alla gäster med ett leende. Du är uppmärksam på både de stora och små sakerna kring caféet och köket och du vill bidra till att alla får en bra upplevelse. Vi vill att du med din energi och känsla för god service snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att möta människor.

I vårt café erbjuder vi lättare lunch, baguetter och sallader. Vi har försäljning av kakor, glass och dryck. Vi tillagar maten och bakar våra kakor själva, vi brer goda baguetter och gör färgrika sallader. I caféet fyller du på kakor, glass och dryck, hanterar kassan och tar betalt av våra gäster, du hanterar disken och plockar av från borden och ser till att det är rent och fräscht.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom kök eller café, Du ska ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Det är meriterande att du har kassavana, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Anställningsinformation

Lön: Enligt det Gröna Riksavtalet. Vi är anslutna till kollektivavtalet – BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.

Lönetyp: Timanställning med timlön.

Omfattning på anställning: Varierande, din arbetstid är schemalagd (vardagar och helger) och sker enligt överenskommelse.

Introduktionsutbildning

Under vecka 25 har vi en introduktionsutbildning för alla som kommer jobba hos oss, både om Kreativum som arbetsplats och för ditt specifika arbetsområde. Du får även under introduktionen en HLR-utbildning som är ledd av extern part.

Introduktionsutbildningen är obligatorisk att delta på.

Ansökan

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild) senast 1 mars 2024 till jobb@kreativum.se.

Märk mailet med den tjänst du söker till – i detta fall cafépersonal.

  • Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.
  • Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan.
  • Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- och rekryteringsbolag.

Välkommen med din ansökan

Ansökan och frågor skickas till jobb@kreativum.se.

Sista ansökningsdag: 1 mars 2024