Julkväll på Kreativum

Upplev vår speciella julkväll bland dinosaurierna!

Nu händer det något unikt på Kreativum som aldrig kommer att hända igen.

Mitt i hjärtat av vår dinosaurieutställning dukar vi upp en speciell julbuffé med traditionella rätter men med en twist på Kreativums vis. Kanske får du Baryonyx eller Pteranodon som din närmsta bordsgranne?

En julkväll med det lilla T-rextra

Ni välkomnas med en kopp värmande juldryck kryddat med julens smaker. Lagom till att drycken skapat julstämning och varma känslor, bjuds ni in till vår spektakulära domteater Kreanova. Ni slår er ner bekvämt, lyfter blicken mot den välvda duken som projicerar stjärnhimlen och får en guidad tur ut i rymden av vår astronom. En magisk stjärnvisning som skapar både wow-känsla och förundran.

När ni njutit av stjärnorna, väntar den doftande julmaten på er. En trappa upp står borden festligt dukade mitt ibland dinosaurierna – kanske är det en T-rex som blir din närmsta granne under kvällen?

Efter maten är det dags att väcka liv i tävlingsådran och utmana varandra i en rafflande julkamp. Ni bildar lag och tävlar tillsammans på egen hand bland Kreativums utvalda stationer och experiment. Vilket lag blir kvällens vinnare? Det lag som blir kvällens vinnare får en gåva från vår butik.

Dino-julkväll

I priset ingår:

  • Värmande juldryck vid ankomst.
  • Tindrande stjärnvisning i Kreanova.
  • Välsmakande julbuffé – kalla och varma rätter med julens smaker, på ett lite annorlunda men så fantastiskt sätt. Traditionella rätter med en Kreativum-twist. Mer grönsaker än ett klassiskt julbord. 1 alkoholfri dryck ingår.
  • Rafflande julkamp och pris till vinnande laget

Vi har möjlighet att servera öl/vin. Kontakta oss för mer information, se kontaktinformation nedan.

Pris för julkvällen

Våra julkvällar har ett minimiantal på 20 personer, och ett maxantal på 50 personer.

Pris per person

695 kr

ex. moms

Program för kvällen

  • Kl. 18.00: Välkommen till Kreativum! Juldryck och mingel serveras.

  • Kl. 18.15: Stjärnvisning i Kreanova.

  • Kl. 19.00: Julbuffé bland dinosaurierna.

  • Kl. 20.30: Julkamp på egen hand.

  • Kl. 22.00: Julkvällen på Kreativum avslutas.

Bokningsbara datum

Vi tar emot bokningsförfrågan för julkvällar mellan 15 november – 22 december. Måndag till söndag är bokningsbara.

Vi behöver ha din bokningsförfrågan minst 10 arbetsdagar innan önskat datum.

Betalning

Betalning sker via faktura eller på plats på Kreativum. Vi tar emot kort och swish samt presentkort från Kreativum och Karlshamns centrumförening (vi är kontantfria).

Bokningsförfrågan

För bokningsförfrågan, kontakta oss på 0454-56 39 76 eller bokning@kreativum.se.

Välkommen att boka er julkväll hos oss!


Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för avbokning. Vid avbeställning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp.

Vi fakturerar/debiterar för bokat antal personer, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan kunden och Kreativum.

Förändringar av antalet gäster kan göras fram till 4 dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.