Välkommen

Vi har öppet för allmänheten alla helger och lov. För bokade skolgrupper, events och konferens har vi öppet alla dagar. Find us.

NY RYMDUTSTÄLLNING!

Ta en tur till rymden

Kliv rakt in i rymden och utforska vår nya visuella stjärnhimmel! I vår nya rymdutställning får du lära dig mer om solsystemet och våra planeter, ta en tur i vår rymdkapsel, lära dig mer om satelliter, prova den nya kosmiska strålningsorgeln och undersök hur gravitationen påverkar dig. Vill du uppleva hur det är att vara på väg ut i rymden? Besök våra nya rymdutställning – vi har öppet alla helger och lov!

Äventyrliga stationer

Konferens & event

Upptäck Blekinges klurigaste och häftigaste konferens- och mötesplats! Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med familjen? På Kreativum Science Center skapar vi upplevelser som skapar minnen för livet.

Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären – här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken! Anläggningen med sina 3268 kvadratmeter erbjuder flera kreativa övningar, en stunds avkoppling och kanske är det dags att utmana arbetskamraterna i en gnistrande stjärnkamp eller i att programmera lego-robotar?

Read more