Jobba här

Vill du jobba på Kreativum?

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna in din spontanansökan. Vi återkommer om det är aktuellt. Skicka till jobb@kreativum.se.

Praktisk information

Anställningsvillkor
Vi har lön enligt det Gröna Riksavtalet. Vi är anslutna till kollektivavtalet – BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.

Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, din arbetstid är schemalagd (vardagar, kvällar och helger) och sker enligt överenskommelse.

Anställning
Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild). Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.

Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan. Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se.

Kontakt från annons- och rekryteringsbolag undanbedes bestämt.

Att jobba på Kreativum

Kreativum Science Center är:

  • Ett besöksmål som är öppet året runt – För besökare i alla åldrar med upptäckarglädje
  • Ett klassrum utanför skolan – För elever som hittar kunskap genom upplevelser
  • Ett center för fortbildning – För skolpersonal med upptäckarlust
  • En arena för möten och event – För grupp- och konferensgäster, företag och organisationer som möts och träffas i unik miljö

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc

Vi öppnar en värld av upptäckter!