Konferens på Kreativum

Mötesplats med många möjligheter

Att anordna en konferens, kalla till möte, bjuda in till kick-off eller samlas för samtal kan vara så olika – viktigt, gemenskapsbyggande, lärorikt, avgörande, uppmuntrande, roligt, oväntat, intressant, obligatoriskt, kunskapsdelande, kreativt… Och mycket mer därtill. Oavsett vad syftet med din nästa träff är, kan våra unika miljöer och innovativa atmosfär bidra med det lilla extra.

Boka din nästa konferens hos oss

Skicka en bokningsförfrågan via vårt formulär nedan:

För personlig service:
Kontakta konferensansvarig Linda Olsson
Telefon: 0454-56 39 76
E-post: bokning@kreativum.se

Linda Olsson

Från klassiskt till originellt – annorlunda och bra

Vi ser oss själva som en ganska ovanlig mötesarena. I vårt anrika hus, som förr i tiden var ett bomullsspinneri, finns idag otaliga möjligheter till att skapa kreativa möten, erbjuda spännande teambuildingaktiviteter och vara en inspirerande plats för konferensdeltagare när nya idéer ska formas.

Vi är duktiga på att anordna såväl klassiska konferenser som helt originella konferenspaket. Låt dig uppmuntras till att tänka kreativt och vara nyfiken tillsammans med oss.

Kanske vill du att dina konferensdeltagare ska få prova på att bygga en händelsekedja i samband med förmiddagsfrallan? Eller få se och uppleva den spektakulära stjärnhimlen i vår domebiograf Kreanova efter eftermiddagskaffet och kakan? Tänk att mötas i en femkamp strax innan lunchen, där vi sätter ihop en rolig, utmanande och till viss del pulserande tävling där ni tävlar i lag mot varandra?
Läs mer om våra spännande aktiviteter här.

Vi har kreativiteten i vårt Kreativum-DNA och dig som kund i fokus – tillsammans skapar vi något som får dig och dina konferensdeltagare att vilja komma tillbaka igen. Snart.

Låt oss vara en inspirationskälla till era kreativa idéer och betydelsefulla framtidsplaner.

Våra konferenspaket

Företagsfrukost

Konferenspaket

Kreativum är ett hus fyllt med möjligheter. Här ser du de konferenspaket vi erbjuder. Vad sägs som att starta dagen med en välsmakande frukost och därefter möta stjärnhimlen i vår domteater Kreanova. Spendera hela eller halva dagen hos oss under en hel- eller halvdagskonferens. Umgås tillsammans under en kväll på Kreativum med god mat och spännande aktiviteter. För långväga gäster finns möjlighet att övernatta hos vår goda granne Best Western Karlshamn.

Familjedagar

Gör det lilla extra för medarbetare, kunder och deras familjer. Bjud medarbetare, kunder och deras familjer på en fullmatad heldag på Kreativum! Er familjedag hos oss kan ordnas under ordinarie öppettider eller så öppnar vi huset bara för er.

Vi hjälper er att skräddarsy ert upplägg på familjedagen.

Låt oss arrangera er familjedag med utmaningar och garanterad upptäckarglädje.

Familjedagar

Familjedag för företag

Mer information

Boka din nästa konferens hos oss

För bokningsförfrågan, kontakta oss via telefon: 0454-56 39 76 eller e-post: bokning@kreativum.se.

Boende i samband med konferens

Om ni vill övernatta i samband med konferens kan vi erbjuda ett förmånligt konferensboende hos vår samarbetspartner Best Western Karlshamn, som ligger på 10 minuters promenadavstånd från Kreativum. Prisuppgifter lämnas av Kreativum till gästen, gästen gör därefter bokningen själv via hotellet.

Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för konferenser vid avbokning. Vid avbeställning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp.

Vi fakturerar för bokat antal personer, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan kunden och Kreativum.

Förändringar av antalet gäster kan göras fram till 5 arbetsdagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.

Vid vidare frågor om våra avbokningsvillkor, kontakta Kreativum 0454-56 39 76 eller bokning@kreativum.se.