Konferensaktiviteter

Skapa minnen tillsammans

Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären – här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken!

Letar du efter minnesvärda aktiviteter att göra tillsammans med dina kollegor? En lyckad teambuilding eller kick-off skapar inte bara skratt och goda minnen, det höjer även motivationen, engagemanget och inspirationen bland kollegorna.

Samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar. Till det adderar vi spänning, utmaningar och kreativitet för att skapa engagerande och roliga aktiviteter som skräddarsys för dig och ditt sällskap.

Stimulerande aktiviteter för alla

Aktiviteterna kan bokas i samband med konferens, dags- eller kvällsarrangemang.

Priser

Priserna på teambuildingaktiviteterna gäller under måndagar-fredagar, fram till kl. 17.00. Önskar du boka en aktivitet efter kl. 17.00 under en vardag eller under en helgdag, tillkommer en extra kostnad för detta. Kontakta oss för gällande pris.

Antal deltagare

Vissa aktiviteter har ett maxantal, detta beroende på begränsningar i till exempel lokal eller utrustning. Vid fler personer i sällskapet än vad maxantalet tillåter, brukar ett uppskattat förslag vara att dela upp sällskapet i två (eller fler) grupper. Medan en grupp har till exempel Kreativ kemi-workshop i Experimentrummet, har den andra gruppen en Stjärnvisning i Kreanova. När aktiviteten är klar, byter grupperna aktivitet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

E-post: bokning@kreativum.se

Ett tips är att boka i god tid, speciellt för större sällskap! Under högsäsong (juli, augusti och december) samt lov har vi begränsad möjlighet att ta emot bokningar enligt ovan.

Välkommen till oss!

Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor vid avbokning. Vid avbeställning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp.

Vi fakturerar för bokat antal personer, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan kunden och Kreativum.

Förändringar av antalet gäster kan göras fram till 5 dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.