Teamutveckling

För teamet framåt

Att ens medarbetare ska må bra på jobbet är en självklarhet och samtidigt en pågående process, som kräver ständig utveckling.

Teamutveckling är ett kraftfullt verktyg för att förbättra samarbetet och utvecklas framåt. Genom att investera tid och resurser i teamutveckling kan du hjälpa ditt team att nå sina mål och samtidigt skapa en mer positiv och engagerande arbetsmiljö där alla går till jobbet med glädje.

Att satsa på teamutveckling innebär att teamet får verktyg att:

  • förstå varandras styrkor och svagheter, vilket gör det lättare att samarbeta effektivt
  • hantera konflikter och förbättra kommunikationen för att lösa problem och uppnå mål
  • skapa en mer positiv och samarbetsvillig arbetsmiljö som kan öka trivseln, motivationen och engagemanget
  • arbeta mer effektivt och produktivt och dra nytta av varandras kompetens och erfarenhet
  • utveckla sina problemlösningsförmågor och hantera förändringar

Möt vår samarbetspartner Schvung

Schvung hjälper företag och organisationer att utveckla medarbetare, ledare och relationerna dem sinsemellan.

Schvung arbetar med upplevelsebaserat lärande, vilket innebär att deltagarna under en utbildning genomför olika uppgifter, reflekterar tillsammans och enskilt och kan sedan omsätta sitt lärande med hjälp av teorier och modeller. Det innebär att den kunskap som deltagarna får med sig, kan de omsätta i praktiken på sin arbetsplats.

Sofie Andersson och Cissi Dahl som driver Schvung har över 20 års erfarenhet av team- och ledarskapsutveckling, coaching, lärandeupplevelser och är utbildade UGL-handledare.

Skräddarsytt för att passa just er

Hur mycket tid behöver vi? Vilka förväntningar kan vi ha? Beroende på era förutsättningar och behov kan vi tillsammans skapa och skräddarsy innehållet för er teamutveckling, så att den passar er verksamhet.

Halvdag – en energikick

Om ni bokar en halvdag – får ni en härlig stund tillsammans där teorier och övningar varvas för att ni ska få en god förståelse för ämnet. Passar er som vill ha en energikick till ert samarbete.

Heldag – ökad förståelse

En heldag – passar för er som vill öka er förståelse för både varandra och relevanta teorier. Ni kommer få praktiska verktyg med er som ni sedan kan ta vidare till verksamheten. Bokar ni en heldag kan vi även skräddarsy upplägget så våra övningar går att varva med era verksamhetsfrågor och på så sätt skapa ännu mer dynamik och energi för deltagarna.

Två dagar – fördjupning

Två dagar passar för er som vill fördjupa relationer och få möjlighet att utforska flertalet verktyg och modeller. Ni skapar individuella handlingsplaner och coachar varandra för att implementationen i verksamheten ska få goda förutsättningar. Vi anpassar upplägget så att det passar er verksamhet och era utmaningar.

En hel vecka – hållbar förändring

En hel vecka passar för er som vill göra ett större och mer omfattande arbete i organisationen med såväl det nya teamet som det befintliga. Låt veckan vara startskottet för teamet och deras väg framåt, forma och implementera visioner och strategier eller använd veckan för att göra ett snyggt avslut för teamet. Veckan blandas med verksamhetsnära moment och upplevelsebaserade uppgifter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

För bokning av teamutveckling, kontakta:

Linda Olsson, gruppbokning
Telefonnummer: 0454-56 39 76
E-post: bokning@kreativum.se

Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor vid avbokning. Vid avbeställning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp.

Vi fakturerar för bokat antal personer, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan kunden och Kreativum.

Förändringar av antalet gäster kan göras fram till 5 dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.