Konferenslokaler

Konferens och event i en fantastisk miljö

På Kreativum har vi konferenslokaler som lämpar sig till konferenser, möten, presentationer och workshops av olika slag.

Vi har ett helt nyrenoverat våningsplan i en fantastisk miljö. Här finns två mötesplatser – Spinneriet och Månen. När du bokar Spinneriet får du även tillgång till loungen Månen. I vår unika domebiograf Kreanova finns också möjlighet att boka en konferens utöver det vanliga. Läs mer om lokalerna nedan.

Som konferensgäst på Kreativum har du också möjlighet att ta del av vårt hus för grupparbete och samtal. Vi har också möjlighet att ställa i ordning fler lokaler för mindre föreläsningar och kreativa workshops.

Konferens på Kreativum

Anrika spinneriet

Vår konferenslokal Spinneriet möjliggör för möten med upp till 150 personer.
I den anrika miljön med flera detaljer bevarade från dåtidens bomullsspinneri, finns en atmosfär som möjliggör för innovativa och givande möten. I Spinneriet vill vi bevara historien, samtidigt som vi låter nutiden ta plats. För mindre sällskap, skapar vi rumslighet och närhet genom möblering, inredning och drapering. Låt oss skapa fantastiska möjligheter för er konferens.

Spinneriet är fullt utrustat med modern och högklassig teknik för effektivt konferensarbete. Med öppen planlösning, ges möjlighet att skapa skräddarsydda alternativ för hur sällskapet ska mötas, konferera och samtala i lokalen.

 • Teknik
  Projektor, högtalarsystem, 4 myggor, 75″ TV-skärm på rullstativ, videokonferensutrustning, scenljus med DMX-funktion och hörslinga.

 • Maxantal
  150 personer (gäller för hela våningen, inklusive Månen)

 • Sittningsalternativ
  Biosittning, skolsittning, U-sittning, styrelsesittning.

 • Passar för
  Föreläsningar, presentationer, workshops, möten.

Loungen Månen

Loungen Månen

På samma våning som Spinneriet finns loungen Månen.
Loungen ingår alltid vid bokning av Spinneriet. I Månen finns totalt tre toaletter, varav en är handikappanpassad.

Loungen passar utmärkt för mycket. När det är dags för fikapaus eller lättare lunch dukar vi upp för en stunds avkoppling och återhämtning. Önskar ni skapa miljöer för nätverkande och workshops, möblerar vi kreativa ytor för detta.

En av väggarna i Månen förgylls av en färgsprakande, fantasifylld och detaljrik målning gjord av Caroline Malmsjö. Nästan varje gång du lägger ögonen på målningen hittar du nya detaljer och figurer. Kan du lösa rebusen i målningen?

Kreanova

Spektakulära Kreanova

Vår moderniserade vetenskapliga domebiograf Kreanova är en helt unik konferens- och upplevelselokal. Sittandes i en halv glob med sju meter i tak får sällskapet njuta av en konferens i speciell atmosfär. Innehållet projiceras på insidan av en sfär som mäter 11 meter i diameter, som ger en upplevelse utöver det vanliga.

Tekniken ger möjligheter till många användningsområden. Förutom en biograf för spektakulära filmvisningar är Kreanova även ett digitalt planetarium där besökare kan tas med på resor kors och tvärs i universum. Varför inte börja mötet med en kort tur rakt ut i rymden?

 • Maxantal
  64 personer samt 2 platser avsedda för rullstol.

 • Sittningsalternativ
  Biosittning

Kontakta oss

Vid vidare frågor om våra lokaler, kontakta via telefon eller mejl: 0454-56 39 76 eller bokning@kreativum.se.