Kreativum lanserar ny webbsida

Nu lanserar vi vår nya webbsida!

Med det ständigt stora flöde av saker som händer och sker på Kreativum finns ett stort behov av att ha en samlad plattform som tydligt och intuitivt förmedlar nyheter, aktiviteter, projekt och annat spännande från våra tre verksamhetsområden: allmänhet dit vi räknar privatpersoner och turister, skolverksamheten och företags- och konferensverksamheten.

Vi har fokuserat på att webbsidan ska vara tydlig och intuitiv, där informationen ska vara lätt att hitta och ta del av. Det ska till exempel vara lätt för skolor att hitta vårt utbud på skolprogram, för besökare att kunna se vilka visningar som visas i domebiografen Kreanova, för konferensgäster att se vilka konferensrum vi har och för besökare att se när vi har öppet.

En av de stora nyheterna är webbsidan nu finns på engelska. Vi har även lagt till prenumerationstjänst av nyhetsbrev. Det finns två nyhetsbrev där det ena riktar sig till skolverksamheten och den andra till företag, organisationer och andra som är intresserade av Kreativum.

Vi har lyft in Ire natur- och kulturskola på den nya webbsidan. Kreativum driver sedan 1 juli 2021 den pedagogiska verksamheten på Ire, och genom att Ire är integrerad med Kreativum blir det ännu tydligare. Dessutom har vi gjort webbsidan tillgänglighetsanpassning med tjänsten Talande Webb för uppläsning av innehåll på webbplatsen.

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Mediapropeller som har utvecklat webbsidan och varit ett stort stöd under hela processen! Vi är mycket nöjda och hoppas att våra besökare också uppskattar den.

Gå gärna in på www.kreativum.se!