Företagsvänner

Samarbete ger styrka

Kreativum Science Center har en stark vilja att öka intresset för teknik, naturvetenskap, matematik, entreprenörskap och innovation hos barn och unga.

Denna vilja delar vi med många företag och tillsammans kan vi bidra till framtidens kompetensförsörjning. Vi jobbar med näringsliv, akademi och offentlig verksamhet för att stärka regionens konkurrenskraft, främst inom naturvetenskap och teknik.

För att se till att det finns kompetenta innovatörer i framtiden vill vi väcka nyfikenhet och intresse samt skapa en förståelse för hur saker och ting hänger ihop.

Genom att bli företagsvän till Kreativum får ni som företag inte bara möjligheten att bidra till samhällsnyttan och framtida generationers lärande, ni får även chansen att ge era anställda och era kunder ett mervärde och förmåner.

Tillsammans gör vi skillnad!

Kreativums företagspaket

Kreativums företagspaket är utformade för att ge den bästa investeringen för både det mindre och det större företaget. Investeringen främjar både företaget och de anställda samtidigt som vi tillsammans gör en insats för framtiden.

Kreativum har fyra företagspaket Silver, Guld, Titan och Platinum och ett Partnerskap. Se nedan vad som ingår i de olika paketen.

Ag – SILVER

Logotyp – liten yta för exponering
Entrébiljetter – 10 st
Kreanovabiljetter – 5 st
Konferenslokal – 1 st


Au – GULD

Logotyp – liten yta för exponering
Entrébiljetter – 20 st
Kreanovabiljetter – 10 st
Konferenslokal – 2 st


Ti – TITAN

Logotyp – mellanstor yta för exponering
Årskort – 1 st
Entrébiljetter – 40 st
Kreanovabiljetter – 20 st
Konferenslokal – 3 st
Skolpolare – 1 skolklass


Pt – PLATINUM

Logotyp – stor yta för exponering
Årskort – 2 st
Entrébiljetter – 50 st
Kreanovabiljetter – 30 st
Konferenslokal – 4 st
Skolpolare – 2 skolklasser
Familjedag för 100 personer – 1 st


PARTNER

Genom att bli partner med Kreativum bygger vi en långvarig relation tillsammans. Vi tänker långsiktigt och hållbart med inriktning mot kompetensförsörjning och samhällsnytta. Vårt partnerskap skräddarsyr vi utifrån våra gemensamma förutsättningar och önskemål. Resultatet kan bli en egen stationsyta på Kreativum, en workshopserie eller något som vi ännu inte vet. En möjlighet att sätta avtryck tillsammans med oss!


Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på telefonnummer 0454 – 56 39 50. Det går även bra att skicka ett mail till info@kreativum.se, så hör vi av oss.

Välkommen till Kreativum som Företagsvän!

Tack till våra företagsvänner!

Karlshamnsbostäder logotyp