Speciell arbetsplats

Kreativum Science Center är en speciell arbetsplats – både miljön och de roller vi har är ganska unika och med all säkerhet roligare och mer stimulerande än de flesta.

Man skulle kunna säga att alla vi som jobbar på Kreativum är utforskarguider och känsloförmedlare, på lite olika sätt och med lite olika verktyg. Vi kan knappt stava till rutin … så varierande är en vanlig arbetsdag.

Nyfikenhet och öppenhet är viktigt för oss

3 268 kvadratmeter, 170 prova-på-stationer och väldigt få dagar som ser likadana ut. Kreativum Science Center är ett hus fullt av upptäckarglädje. Lusten att utforska och lära ut finns hos alla oss som jobbar här. Vi träffar människor i alla åldrar med olika kunskapsnivåer varje dag och växer av de mötena. På samma sätt utvecklas vårt medarbetarteam – tillsammans och med blicken mot nästa förbättring och wow-upplevelse.

Nyfikenhet är en förutsättning för vår verksamhet och den kommer i sällskap med en öppenhet som är viktig för oss. Vi respekterar varandras olikheter. Vi är öppna, ärliga och frågar istället för att gissa. Vi är lösningsorienterade och prestigelösa. Vi tar hand om varandra och som medarbetare ges du möjligheten att kombinera ett stimulerande, och närapå löjligt roligt jobb, med ett hemmaliv i balans.

Händer extra mycket just nu

Det händer alltid mycket på Kreativum, det är själva verksamhetens natur. Men just nu är vi en ovanligt intensiv fas. Vi klurar på hur framtidens Kreativum ska se ut och upplevas. Det rör på sig kan man säga! Med så mycket förändringar vill vi göra ett gediget värdegrundsarbete – ett som vi formar tillsammans. När vi känner oss nöjda hittar du det här.