Tack för ett kul jullov!

Nu håller vi stängt för allmänheten ett litet tag.

Stort TACK till alla besökare för ett roligt och energiskt jullov! Tillsammans har vi haft roligt och skapat fina minnen.

Veckorna 2-6 håller Kreativum stängt för allmänheten. Under dessa veckor kommer det att ske vissa större förändringar som vi längtar efter att få berätta mer om. Håll dig uppdaterad av vad som händer via våra sociala kanaler.

Samtidigt pågår en rad spännande saker

12-19 januari arrangerar vi tillsammans med Teknikcollege Möjligheternas värld. Då kommer drygt 1000 elever från årskurs 8 på skolor från Olofström, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg och Emmaboda att besöka Kreativum. Fokus ligger på teknik, naturvetenskap och yrken med koppling till denna sektor. Läs mer här.

25 januari arrangerar vi Robocup Junior. Det är en tekniktävling för ungdomar till och med 19 år. Syftet är att öka intresset för teknik och att lösa problem genom att samarbeta i team. Läs mer här.

Under perioden gästas vi dessutom av flera stora konferenser och skolor som genomför olika skolprogram.

Vi öppnar åter för allmänheten lagom till sportlovet – fredagen den 16 februari. Dagen inleds med en företagsfrukost för att sedan öppna dörrarna kl. 10.00.

Vi ses snart igen!