Årskortet – fritt inträde i ett år

Med ett årskort får du fritt inträde i ett år, kortet är giltigt ett år från inköpstillfället. Tills vidare kan du endast köpa årskort på plats på Kreativum. Ett årskort är personligt och gäller som entré till Kreativum. Årskortet registreras med namn och personuppgifter.

Priser årskort

Årskort barn

4 – 11 år

430 kr / år

Barn under 12 år endast med vuxen. Barn under 4 år gratis.

Årskort vuxen

Från 12 år

480 kr/ år

Årskortet är personligt och ger dig fri entré till Kreativum ett år från inköpsdatum. Fri entré för barn under fyra år. Kortet gäller under ordinarie öppettider för allmänheten.

Förboka ditt besök med årskort

Vi rekommenderar att du som är årskortsinnehavare förbokar ditt besök genom att boka särskild biljett. Särskild biljett är kostnadsfri och gäller det datum och tid du bokat din biljett till. Tänk på att en särskild biljett per besökare gäller för årskortsinnehavare. Särskild biljett är endast giltig tillsammans med giltigt årskort.

Årskortsinnehavare som inte förbokat särskild biljett kan inte garanteras plats. Därför rekommenderar vi att alla årskortsinnehavare förbokar särskild biljett innan besöket.

”Växla upp till ett årskort”

Mot uppvisande av kvitto kan du ”växla upp” din entrébiljett till ett årskort och betala mellanskillnaden.
Gäller 30 dagar från inköpsdatumet.

Kreativum är ett kontantfritt science center.

7 fördelar med årskort

  1. Lönar sig vid tredje besöket.
  2. Obegränsat antal besök under ett år.
  3. 10 % rabatt i butiken.
  4. 10 % rabatt på visningar i planetariet Kreanova.
  5. 10 % rabatt på barnkalas.
  6. Rabatterat pris på särskilda aktiviteter.
  7. Få förhandsvisning av nya utställningar och andra spännande nyheter.

Frågor och svar om årskort

”Jag har ett årskort, men jag är osäker på giltighetstiden?”

Om du har ett årskort men är osäker om det går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454 – 56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

”Jag har ett giltigt årskort, måste jag boka plats innan?”

Du med årskort kan förboka och därmed vara garanterad en plats till önskad besöksdag. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen.

Årskortsinnehavare som inte förbokat särskild biljett kan inte garanteras plats, på grund av begränsat besöksantal. Därför rekommenderar vi att alla årskortsinnehavare förbokar särskild biljett.