Medlemskort

Kreativums Medlemskort – för dig som vill besöka oss ofta!

Nu lanserar vi Kreativums Medlemskort. Ett kort för dig som vill besöka oss ofta. För hela familjen att upptäcka, utforska och ha kul tillsammans. Som ett extra hem för dig som är nyfiken och vetgirig.

Betala per månad eller direkt

Du kan välja på två olika giltighetstider samt välja att betala ditt medlemskort månadsvis eller direkt. Våra medlemskort har samma förmåner oavsett giltighetstid. I tabellen nedan ser du våra tre varianter på medlemskort.

Medlemskort direkt (engångsbetalning) går att köpa på plats på Kreativum samt i vår biljettshop. Medlemskort som betalas månadsvis går endast att köpa på plats på Kreativum. Medlemskortet är personligt och gäller som entré till Kreativum. Kortet gäller under ordinarie öppettider för allmänheten.

Samma pris för barn och vuxna

På Kreativum ser vi alla som upptäckare! Därför betalar barn och vuxna samma pris för våra medlemskort. Barn 0-3 år har fri entré.

NAMN GILTIGHETSTID BETALNING PRIS
Medlem 6 månader 6 månader Månadsbetalning
1 gång/mån
99 kr/mån
Medlem 12 månader 12 månader Månadsbetalning
1 gång/mån
59 kr/mån
Medlem direkt 12 månader Engångsbetalning 530 kr

6 fördelar med medlemskort

  • Lönar sig vid tredje eller fjärde besöket (beroende på vilket medlemskort du väljer)

  • Obegränsat antal besök under den valda perioden.

  • 10 % rabatt i butiken.
  • 10 % rabatt i caféet (gäller inte glass).

  • 10 % rabatt på barnkalas.
  • 10 % rabatt på speciella evenemang.

Tänk på att visa upp ditt medlemskort i kassan för att erhålla din rabatt.

Öppna en värld av upptäckter med ett medlemskort på Kreativum!

Med ett medlemskort får du tillgång till en värld av upplevelser och lärande som kommer att inspirera och berika både dig själv och din familj. Investera i ett medlemskort på Kreativum och få:

  • Lärande och upplevelser: Kreativum erbjuder en mängd interaktiva utställningar och aktiviteter som är både pedagogiska och roliga. Hos oss får du lära dig genom att experimentera och utforska.
  • Roliga äventyr: Ett medlemskort ger dig möjlighet att utforska vårt spännande vetenskapscenter. Det finns alltid något nytt att upptäcka.
  • Obegränsat antal besök: Ett medlemskort ger dig möjlighet att besöka oss under våra öppettider, precis så ofta du vill.

Kreativum förbehåller sig rätten att stänga delar eller hela anläggningen under vissa perioder.

Frågor och svar om medlemskort

Medlemskort direkt (engångsbetalning) går att köpa på plats på Kreativum samt i vår biljettshop. Medlemskorten aktiveras på Kreativum vid första besökstillfället.

Medlemskort för 6 respektive 12 månader går endast att köpa på plats på Kreativum och aktiveras vid köpet.

Medlemskort för 6 respektive 12 månader betalas via bankkort och dras automatiskt de antal månader som medlemskortet ska gälla (6 månader eller 12 månader). När sista dragningen har gjorts avslutas medlemskapet automatiskt. Önskar du vara fortsatt medlem behöver du komma in till Kreativum och förlänga ditt medlemskort.

För dig som önskar köpa medlemskort med giltighetstid 12 månader, finns möjlighet att köpa medlemskort (Medlem direkt) på plats och i vår biljettshop, och betala hela summan direkt.

På Kreativum ser vi alla som upptäckare! Därför betalar barn* och vuxna samma pris för våra medlemskort.
* Barn 0-3 år har fri entré på Kreativum. 

Vi rekommenderar att du som har medlemskort förbokar ditt besök genom att boka särskild biljett. Särskild biljett är kostnadsfri och gäller det datum du bokat din biljett till. Tänk på att en särskild biljett per besökare gäller. Särskild biljett är endast giltig tillsammans med giltigt medlemskort. För dig som har medlemskort men som inte har förbokat särskild biljett kan inte garanteras plats.