Särskild biljett

En särskild biljett är precis som det låter, en lite speciell biljett

Särskild biljett ska endast användas när du som besöker oss har Kreativums Medlemskort, är ledsagare, har en fribiljett eller är kund eller medlem hos någon av våra samarbetspartners.

Vid bokning av särskild biljett, uppvisa följande värdebevis:

Vid bokning av särskild biljett, uppvisa följande värdebevis:

  • Kreativums Medlemskort = giltigt medlemskort

  • Ledsagare = giltigt ledsagarbevis
  • Har fribiljett = giltig fribiljett
  • Är kund/medlem via någon av våra samarbetspartners = giltigt medlemskort och betala på plats på Kreativum
  • Har presentkort från Karlshamns Handel = giltigt presentkort och betala på plats på Kreativum

Att tänka på

Tänk på att en biljett per besökare gäller, även för särskild biljett. Har du frågor om medlemskort eller fribiljett, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

Frågor och svar om särskild biljett

Om du har Kreativums Medlemskort men är osäker om det går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

Vi rekommenderar att du med fribiljett förbokar. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen.

Om du har ett fribiljett men är osäker om den går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

Vi rekommenderar att du med giltigt medlemskort från en av Kreativums samarbetspartners förbokar. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen. Ta med giltigt medlemskort och betala på plats på Kreativum.

Om du har ett medlemskort hos en av Kreativums samarbetspartners men är osäker om det går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

Nej, våra besökare kan tills vidare inte betala med Karlshamns Handels presentkort i biljettshopen. Har du ett presentkort från Karlshamns Handel, kan du använda det för att betala din entrébiljett i entrékassan på Kreativum vid ditt besök. Du förbokar via biljettshopen en kostnadsfri särskild biljett.

Du som är ledsagare kommer in på Kreativum utan kostnad, gäller både i entrén och för visning i domebiografen Kreanova. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen. Ta med giltigt ledsagarbevis och visa upp på plats på Kreativum. För att garanteras en plats i domebiografen Kreanova rekommenderas att du förbokar kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen.