Konferens

Upptäck Blekinges klurigaste och häftigaste konferens- och mötesplats. Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med gänget? På Kreativum skapar vi upplevelser som ni kommer att minnas länge.

Att vara på Kreativum

Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären – här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken! Anläggningen med sina 3268 kvadratmeter erbjuder flera kreativa övningar, en stunds avkoppling och kanske är det dags att utmana arbetskamraterna i en gnistrande stjärnkamp eller i att programmera lego-robotar?

Lokaler

På Kreativum har vi 5 olika konferenslokaler som lämpar sig till konferenser av olika slag. I alla våra lokaler finns det tillgång till sedvanlig konferensutrustning. Våra gäster väljer ofta att använda anläggningen för grupparbete och samtal. Vi har också möjlighet att ställa i ordning fler lokaler för mindre föreläsningar.

Mars

Plats för 100 personer

Lokalen har en öppen planlösning med få begränsningar. Scen och ljudanläggning finns. Sittningsalternativ: biosittning, skolsittning, U-sittning, Ö-sittning och styrelsesittning. Lämpar sig för mindre mässor, utställningar och större föreläsningar.

Kreanova

Plats för 76 personer

Lokalen är en unik konferenslokal i vår dome-biograf. Med 10 meter i tak, sittandes inuti en halv jordglob, får sällskapet njuta av en konferens i speciell atmosfär. Sittningsalternativ: biosittning. Lämpar sig för föreläsningar, presentationer och möten.

Legorummet

Plats för 40 personer

Lokalen är en klassisk konferenslokal, där innehållet får stå i fokus. Sittningsalternativ: skolsittning, U-sittning, Ö-sittning och styrelsesittning. Lämpar sig för föreläsningar, kreativa workshops och seminarier.

Jupiter

Plats för 20 personer

Lokalen är vår minsta konferenslokal med klassisk utformning. Sittningsalternativ: skolsittning, U-sittning, Ö-sittning och styrelsesittning. Lämpar sig för styrelsemöten, kreativa workshops och föreläsningar.

Teatern

Plats för 200 personer

Lokalen är placerad inne i anläggningen som skapar en spännande och kreativ miljö. Scen och ljudanläggning finns. Sittningsalternativ: skolsittning, U-sittning, Ö-sittning och styrelsesittning. Lämpar sig för föreläsningar, föreställningar, seminarier och workshops.

God mat i en annorlunda miljö

Vårt kök är välkänt. Med egen kocka erbjuder vi ett olika bufféalternativ, anpassade till säsongen. Vi har fullständiga rättigheter.

Boende i samband med konferens

Om ni vill övernatta i samband med konferens kan vi erbjuda ett förmånligt konferensboende hos vår samarbetspartner Best Western Karlshamn, som ligger på 10 minuters promenadavstånd från Kreativum. Kontakta oss för offert – vi hjälper er med bokning!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Linda Olsson, tel: 0454-56 39 76
E-post: bokning@kreativum.se

Ett tips är att boka i god tid, speciellt för större sällskap! Under högsäsong (juli, augusti och december) samt lov har vi begränsad möjlighet att ta emot bokningar enligt ovan.

Välkommen till oss!

Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för konferenser vid avbokning. Vid avbeställning senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp. Vi fakturerar för bokat antal personer, vilket bekräftas via avstämning mellan kunden och Kreativum.