Butik

Kluriga butiken på Kreativum

Välkommen till Kreativums populära butik – här hittar du presenter för alla tillfällen.

I Kreativums butik hittar du ett spännande sortiment som lockar till att fortsätta utforska och upptäcka hemma. Vi har valt ett sortiment som står för nyfikenhet, kunskap och lärdom. Här hittar du det där lilla extra – den perfekta presenten – för lekande lärande. Hyllorna är fyllda med kluriga utmaningar, böcker för stora som små och kreativa byggsatser. Söker du ett klurigt experiment eller kanske ett tredimensionellt pussel?

Öppettider

Välkommen att besöka Kreativums butik! Vi har öppet när Kreativum har öppet, se våra öppettider här. Det går bra att besöka butiken utan att betala entré till Kreativum.

Observera att Kreativum är ett kontantfritt science center.

Presentkort och årskort

Ett presentkort är den perfekta presenten. Du kan själva välja vilket belopp presentkortet ska vara på. Det går även bra att köpa årskort som present.

Både presentkort och årskort kan du köpa på plats i receptionen på Kreativum. Presentkort går även att köpa via vår biljettshop.

Kontakta oss

Passa på att handla när du är här på besök. Vill du ha hjälp? Vi ger gärna tips och förslag på speciella presenter. Vi kan skicka varor mot postförskott, om du önskar det.

Undrar du över något, hör gärna av dig så hjälper vi dig! Ring oss på 0454-56 39 50.

Kluriga butiken på Kreativum
Kluriga butiken på Kreativum