Årskort

Årskortet – fritt inträde i ett år

Med ett årskort får du fritt inträde i ett år, kortet är giltigt ett år från inköpstillfället. Tills vidare kan du endast köpa årskort på plats på Kreativum. Ett årskort är personligt och gäller som entré till Kreativum. Årskortet registreras med namn och personuppgifter.

Årskort barn 4 – 11 år 430 kr / år

Barn under 12 år endast med vuxen. Barn under 4 år gratis.

Årskort vuxen Från 12 år 480 kr/ år

Årskortet är personligt och ger dig fri entré till Kreativum ett år från inköpsdatum. Fri entré för barn under fyra år. Kortet gäller under ordinarie öppettider för allmänheten.

5 fördelar med årskort

  • Lönar sig vid tredje besöket.

  • Obegränsat antal besök under ett år.
  • 10 % rabatt i butiken.
  • 10 % rabatt på visningar i domebiografen Kreanova.
  • 10 % rabatt på barnkalas.

Frågor och svar om årskort

Mot uppvisande av kvitto kan du ”växla upp” din entrébiljett till ett årskort och betala mellanskillnaden. Gäller 30 dagar från inköpsdatumet.

Vi rekommenderar att du som är årskortsinnehavare förbokar ditt besök genom att boka särskild biljett. Särskild biljett är kostnadsfri och gäller det datum du bokat din biljett till. Tänk på att en särskild biljett per besökare gäller för årskortsinnehavare. Särskild biljett är endast giltig tillsammans med giltigt årskort. Årskortsinnehavare som inte förbokat särskild biljett kan inte garanteras plats. Därför rekommenderar vi att alla årskortsinnehavare förbokar särskild biljett innan besöket.