Konferens på Kreativum

Att vara på Kreativum

Upptäck Blekinges kluriga och häftiga konferens- och mötesplats. Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med gänget? På Kreativum skapar vi upplevelser som ni kommer att minnas länge.

Hela vårt hus är fyllt av kreativitet och aktiviteter att låta sig inspireras av under en konferens. Ta en paus bland experimenten eller en kopp kaffe i miljöer där nya tankar föds.

Vårt gamla hus, som förr i tiden var ett bomullsspinneri, med alla experiment nyttjas flitigt av konferensgäster för teambuilding och för inspiration när nya idéer ska tas fram. Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären – här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken!

Gör konferensen lite roligare, intressantare och utmana dina kollegor eller kunder i teambuilding eller femkamp som en efterföljande aktivitet. Läs mer om våra aktiviteter.

Vi arrangerar även familjedagar med utmaningar och garanterad upptäckarglädje.

Ett tips är att boka i god tid, speciellt för större sällskap! Under högsäsong (juli, augusti och december) samt lov har vi begränsad möjlighet att ta emot bokningar.

Våra konferenspaket

Kreativum är ett hus fyllt med möjligheter. Här ser du de konferenspaket vi erbjuder. Vad sägs som att starta dagen med en välsmakande frukost och därefter möta stjärnhimlen i vår domteater Kreanova. Spendera hela eller halva dagen hos oss under en hel- eller halvdagskonferens. Umgås tillsammans under en kväll på Kreativum med god mat och spännande aktiviteter. För långväga gäster finns möjlighet att övernatta hos vår goda granne Best Western Karlshamn.

Se våra konferenspaket här.


God mat i en annorlunda miljö

Vårt kök är välkänt. Med egen kocka erbjuder vi olika alternativ och möjligheter, anpassade till säsongen. Vänligen notera att Kreativum är en alkoholfri mötesplats.

Boende i samband med konferens

Om ni vill övernatta i samband med konferens kan vi erbjuda ett förmånligt konferensboende hos vår samarbetspartner Best Western Karlshamn, som ligger på 10 minuters promenadavstånd från Kreativum. Prisuppgifter lämnas av Kreativum till gästen, gästen gör därefter bokningen själv via hotellet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

E-post: bokning@kreativum.se

Välkommen till oss!


Våra avbokningsvillkor

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för konferenser vid avbokning. Vid avbeställning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras kunden 20 % av bokningens totala belopp.

Vi fakturerar för bokat antal personer, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan kunden och Kreativum.

Förändringar av antalet gäster kan göras fram till 5 arbetsdagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.


Vid vidare frågor om våra avbokningsvillkor, kontakta Kreativum 0454-56 39 50 eller info@kreativum.se.