Konferenslokaler

Våra konferenslokaler

På Kreativum har vi två konferenslokaler som lämpar sig till konferenser, möten, presentationer och workshops av olika slag samt en lounge. I våra konferenslokaler finns det tillgång till sedvanlig konferensutrustning. Våra gäster har också möjlighet att ta del av vår utställning för grupparbete och samtal. Vi har också möjlighet att ställa i ordning fler lokaler för mindre föreläsningar och kreativa workshops.

Anrika Spinneriet

Vår nya konferenslokal Spinneriet på våning tre, med anor från år 1830 när byggnaden var ett bomullsspinneri, är fullt utrustat för effektivt konferensarbete. Här finns teknik med projektor, mikrofon, högtalare samt större tv-skärm med möjlighet för hybridmöte.

I spinneriet vill vi bevara historien, samtidigt som vi låter nutiden ta plats. Med öppen planlösning, ges möjlighet att skapa skräddarsydda alternativ för hur sällskapet ska mötas, konferera och samtala i lokalen.

På grund av leveransförseningar inväntar vi tv-skärm som ger möjlighet för hybridmöten. Planerad leverans mitten av februari 2022.

Maxantal: 150 personer (gäller för hela våningen, inklusive Månen)

Sittningsalternativ: biosittning, skolsittning, U-sittning, styrelsesittning.

Passar för: föreläsningar, presentationer, workshops, möten.

Loungen Månen

På samma våning som Spinneriet, hittar du loungen Månen. Loungen ingår alltid vid bokning av Spinneriet. I Månen finns totalt tre toaletter, varav en är handikappanpassad.

En av väggarna i Månen förgylls av en färgsprakande, fantasifylld och detaljrik målning gjord av Caroline Malmsjö. Nästan varje gång du lägger ögonen på målningen, finner du nya detaljer och figurer.

I Månen finner du också en speciell loungehörna, vilken är uppkallad efter Bengt-Erik Mattisson. Bengt-Erik var den förste medarbetaren som anställdes på Kreativum, således varför hans namn och avmålade porträtt, även detta gjort av Caroline Malmsjö, efterföljs av siffran 1.

Spektakulära Kreanova

Kreanova, vår moderniserade vetenskapliga domteater, är en helt unik konferens- och upplevelselokal. Med 7 meter i tak, sittandes inuti en halv jordglob, där innehållet projiceras på insidan av en sfär som mäter 11 meter i diameter, får sällskapet njuta av en konferens i speciell atmosfär.

Den nya tekniken ger möjligheter till fler användningsområden än tidigare, förutom en biograf för spektakulära filmvisningar är Kreanova nu även ett digitalt planetarium där besökare kan tas med på resor kors och tvärs i universum. Varför inte börja mötet med en kort tur rakt ut i rymden?

Maxantal: 60 personer samt 2 platser avsedda för rullstol.

Sittningsalternativ: biosittning.

Passar för: föreläsningar, presentationer och möten.


Kontakta oss

Vid vidare frågor om våra lokaler, kontakta Kreativum 0454 – 56 39 76 eller bokning@kreativum.se.