Boka särskild biljett om du:

  • är årskortsinnehavare (ta med giltigt årskort)

  • är ledsagare (ta med giltigt ledsagarbevis)

  • har en fribiljett (ta med giltig fribiljett)

  • har medlemsförmån via någon av våra samarbetspartners (ta med giltigt medlemskort och betala på plats på Kreativum)

  • har ett presentkort från Karlshamns Centrumförening vill betala din entrébiljett på plats på Kreativum

Tänk på att en biljett per besökare gäller, även för särskild biljett. Särskild biljett är endast giltig tillsammans med giltigt tillhörande värdebevis (årskort/ledsagarbevis/fribiljett/medlemsförmån hos samarbetspartner/presentkort från Karlshamns centrumförening). Särskild biljett gäller endast det datum och tid du köpt din biljett till.

Frågor och svar om särskild biljett

”Jag har ett årskort och vill boka särskild biljett, men jag är osäker på giltighetstiden?”

Om du har ett årskort men är osäker om det går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

”Jag har en giltig fribiljett, måste jag boka plats innan?”

Vi rekommenderar att du med fribiljett förbokar. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen.

”Jag har en fribiljett och vill boka särskild biljett, men jag är osäker på om den är giltig?”

Om du har ett fribiljett men är osäker om den går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

”Jag har ett medlemskort hos en av era samarbetspartners, måste jag boka plats innan?”

Vi rekommenderar att du med giltigt medlemskort från en av Kreativums samarbetspartners förbokar. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen. Ta med giltigt medlemskort och betala på plats på Kreativum.

”Jag har en medlemskort hos en av era samarbetspartners och vill boka särskild biljett, men jag är osäker på om det är giltigt?”

Om du har ett medlemskort hos en av Kreativums samarbetspartners men är osäker om det går att nyttja, vänligen kontakta oss på Kreativum så hjälper vi dig. Ring 0454-56 39 50 eller mejla till info@kreativum.se.

“Jag har ett presentkort från Karlshamns Centrumförening, kan jag använda det för att betala min entrébiljett i biljettshopen?”

Nej, våra besökare kan tills vidare inte betala med Karlshamns Centrumförenings presentkort i biljettshopen. Har du ett presentkort från Karlshamns Centrumförening, kan du använda det för att betala din entrébiljett i entrékassan på Kreativum vid ditt besök. Du förbokar via biljettshopen en kostnadsfri särskild biljett.

“Jag är ledsagare, vad gäller för mig?”

Du som är ledsagare kommer in på Kreativum utan kostnad, gäller både i entrén och för visning i domteatern Kreanova. Boka kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen. Ta med giltigt ledsagarbevis och visa upp på plats på Kreativum. För att garanteras en plats i domteatern Kreanova rekommenderas att du förbokar kostnadsfri särskild biljett i biljettshopen.