Kreanova-biljetter

Biljetter till Kreanova

Kreanovabiljett barn

4 – 11 år

40 kr

Årskortsinnehavare 36 kr
Barn som besöker Kreanova ska ha fyllt 4 år.

Kreanovabiljett vuxen

Från 12 år

60 kr

Årskortsinnehavare 54 kr

Kreativums biljettshop

I Kreativums biljettshop kan du förköpa biljetter till domteatern. Biljettshopen nås via knappen ”Köp biljett” på hemsidan. Det går bra att enbart köpa biljett till Kreanova utan att köpa entrébiljett till Kreativum.

Årskortsinnehavare har 10 % på biljettpriset till Kreanova. Skolelever har rabatt i samband med skolbesök.

Observera att det kan vara olika visningar vid olika tidpunkter.

Ombokning av köpt biljett

Vid eventuell sjukdom finns det möjlighet att omboka sin Kreanova-biljett. Om du behöver omboka din Kreanova-biljett, ta kontakt med Kreativum via telefon eller mejl. Köpt biljett återbetalas ej.

Åldersgräns

Barn som besöker Kreanova ska ha fyllt 4 år. Åldersgränsen är skapad av utrymnings- och säkerhetsskäl samt av hänsyn till andra besökare. Barn som besöker Kreanova utan medföljande vuxen (över 18 år) ska ha fyllt 12 år. Vi lämnar det upp till föräldrar att bedöma om deras barn är mogna nog att dels sitta i mörkret under en visning (upp till cirka 40 minuter) och dels att ta del av visningens innehåll. Vi vill att alla ska få en trivsam upplevelse.

Alla besökare till Kreanova, oavsett ålder, ska ha köpt en biljett. Du kan inte ta med barnvagn in i salongen, på grund av utrymnings- och säkerhetsskäl.

Placering och sittplatser i Kreanova

I Kreanova finns det 64 sittplatser och 2 platser som är anpassade för rullstol. Platserna är inte numrerade utan det är fri placering.