Fortbildningar

Kreativums fortbildningsprogram för kompetensutveckling

Kreativum erbjuder fortbildningar med förankring i förskolans och skolans styrdokument. Vi skräddarsyr innehåll och omfattning utifrån era önskemål och behov.

Våra fortbildningsprogram

Vi har färdiga fortbildningsprogram för pedagoger inom alla utbildningsnivåer och i flera olika ämnen. Mer information om de färdiga fortbildningsprogrammen finns nedan. Boka fortbildning i bokningsformulären på respektive fortbildning nedan. Du får en bekräftelse efter bokningen.

Skräddarsydd utbildning

Skräddarsydd utbildning

Har du tankar och idéer på fortbildning, men hittar ingen färdig utbildning – kontakta oss, så sätter vi tillsammans med er ihop en skräddarsydd fortbildning som passar just era behov. Exempel på utbildningar som vi erbjuder: kemi med draken Berta, grundläggande programmering, programmering i Python eller Scratch, fysik i förskolan med mera.

NTA fortbildningar

NTA utbildningar

NTA står för ”Naturvetenskap och Teknik för Alla” och är ett koncept för skolutveckling som Karlshamns kommun är en del av. I Karlshamns kommun hanteras NTA av Kreativum. Vi erbjuder flera NTA-utbildningar.

Avbokningsvillkor för fortbildning

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för fortbildning/utbildning vid avbokning. Vid avbokning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras beställare 20 % av bokningens totala belopp. Avbokningsvillkoren tillämpas även för skolor med avtal.

Vi fakturerar för bokat antal deltagare, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan beställaren och Kreativum. Förändringar av antalet deltagare kan göras fram till 4 dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal deltagare även om antalet blir färre.