Små upptäcker STORT

Små upptäcker STORT!

Undersök spännande fenomen på ett lekfullt sätt med ditt barn!

Vi upptäcker och undersöker spännande fenomen på ett lekfullt sätt under ledning av Kreativums pedagoger. Varje fredag undersöker vi ett nytt fenomen. Vi gör experiment, vi bygger, testar och undersöker, läser en saga och funderar tillsammans över hur allt hänger ihop.

Vi välkomnar barn (med en medföljande vuxen) in i vår spännande värld.

Spännande teman – ”Små upptäcker STORT”:

  • 8 mars: Ljud
  • 15 mars: Ljus
  • 22 mars: Densitet
  • 12 april: Luft
  • 19 april: Fjärilens livscykel
  • 26 april: Kraft

Praktisk information

Datum (6 fredagar): 8 mars, 15 mars, 22 mars, 12 april, 19 april och 26 april

Åldersgrupp: 3-6 år

Tid: 14:00-15:30

Fika: Ingen fika ingår i evenemanget. Det finns möjlighet att köpa mellanmål i vårt café. Det går också bra att ta med medhavd fika att äta i vårt matsäcksrum.

Pris: ”Små upptäcker STORT” ingår i entrébiljetten. Det finns ett begränsat antal platser, så platsbokning krävs. Förboka plats för barnet i vår biljettshop. En medföljande vuxen/förälder. Tillgång till Kreativums anläggning ingår före och efter aktiviteten.

För dig som endast vill vara med på aktiviteten ”Små upptäcker STORT”  utan att upptäcka Kreativums övriga utställningar går det bra. Pris: 50 kronor/tillfälle (45 kronor för barn med årskort). I priset ingår en medföljande vuxen/förälder.

Vi på Kreativum älskar naturvetenskap och med ”Små upptäcker STORT” vill vi förmedla en positiv upplevelse av naturvetenskap och teknik för de yngsta barnen. Vi vill stimulera till nyfikenhet och intresse för naturvetenskapliga fenomen i vår vardag. Vi vill inspirera dig som förälder att fortsätta upptäckandet och utforskandet hemma och göra naturvetenskap och teknik till en del av det vardagliga upptäckandet.