Fortbildningar

Kreativums fortbildningar

Kreativum erbjuder fortbildningar och bidrar till pedagogisk förnyelse.

Våra fortbildningsprogram

Vi har färdiga fortbildningsprogram för pedagoger inom alla utbildningsnivåer och i flera olika ämnen. Mer information om de färdiga fortbildningsprogrammen finns nedan. Boka fortbildning i bokningsformulären på respektive fortbildning nedan. Du får en bekräftelse efter bokningen.

NYHET! Missa inte fortbildningen Matematik utomhus 11 oktober på Kreativum.

Skräddarsydda fortbildningar

Har ni egna önskemål på fortbildning, kontakta oss så skräddarsyr vi tillsammans med er en fortbildning som passar just era behov. För att en skräddarsydd fortbildning ska genomföras behöver det vara minst 10 deltagare per fortbildning. Vill du ha en offert eller har du några frågor, kontakta skolbokning@kreativum.se.

Matematik utomhus

Matematik utomhus

Fortbildning i utomhuspedagogik med fokus på ämnet matematik. Riktar sig till alla pedagoger oavsett åldersgrupp.
11 oktober på Kreativum

Läs mer
Programmering utomhus

Grundläggande programmering

Kursen är en grundläggande utbildning inom programmering för pedagoger i förskola och skola. Hör av dig till oss vid intresse.

Läs mer
Scratch för pedagoger

Scratch för pedagoger

Kursen riktar sig till pedagoger som vill komma igång med Scratch i klassrummet. Hör av dig till oss vid intresse.

Läs mer
Python för pedagoger

Python för pedagoger

Kursen är en grundläggande utbildning inom programmering i Python, som riktar sig till pedagoger som vill lära sig att programmera i Python. Hör av dig till oss vid intresse.

Läs mer

Skräddarsydd fortbildning

Har du tankar och idéer på fortbildning, men hittar ingen färdig utbildning – kontakta oss, så sätter vi tillsammans med er ihop en skräddarsydd fortbildning som passar just era behov.

Läs mer

Avbokningsvillkor för fortbildning

Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för fortbildning/utbildning vid avbokning. Vid avbokning av hela bokningen senare än 10 arbetsdagar före ankomstdatum debiteras beställare 20 % av bokningens totala belopp. Avbokningsvillkoren tillämpas även för skolor med avtal.

Vi fakturerar för bokat antal deltagare, vilket bekräftas via skriftlig avstämning mellan beställaren och Kreativum.

Förändringar av antalet deltagare kan göras fram till 4 dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal deltagare även om antalet blir färre.